Ahad, 21 April 2013

Mari dapatkan cerpen Tak Perasan Cinta

Fresh! Baru siap print!




Cerpen: Tak Perasan Cinta
Jumlah muka surat: 22 muka surat

Cerpen Tak Perasan Cinta  ini PERCUMA kepada semua. Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan cerpen ini, sila tinggalkan emel anda di ruangan komen atau  emel saya di alamat az_lavender@yahoo.com. Boleh juga hubungi saya di facebook (Facebook: Noraz Ikha). 

150 ulasan:

  1. Aiman afiqah ni Afiqah marman yg dekat fb saya ke? kalau ya saya sudah pm :-)

    BalasPadam
  2. nak ceren nie. nie emel saya red_suemin@yahoo.com

    BalasPadam
  3. saya nak cerpen nie. nie emel saya red_suemin@yahoo.com

    BalasPadam
  4. Hi Ikha.. Saya pun nak cerpen ni.. Thanks..
    elle56_gurl@yahoo.com

    BalasPadam
  5. salam.

    nak jugak. boleh guna email ke. email saya apple_ns2020@yahoo.com

    thanks.

    BalasPadam
  6. Okeh. Nak jugak boleh Cik Writer..plot menarik ni...

    BalasPadam
  7. Eehh nak jugak cik writer.. Best aje plot cerita ni

    BalasPadam
  8. SAYA NAK CERPEN NI...

    BalasPadam
  9. tak payah bayar ke?

    BalasPadam
  10. nk cerpen ni (>.<)

    BalasPadam
  11. Saya pun mau jugeeee... :D
    TQ in advance cik noraz.

    BalasPadam
  12. Saya mau juge Ms Noraz. Mesti best! :D
    Mekasih ye

    BalasPadam
  13. nak cerpen ni..email ; nurulatiki_ibrahim@yahoo.com.my

    BalasPadam
  14. nak cerpen ni.. emel sy nurulatiki_ibrahim@yahoo.com.my

    BalasPadam
  15. saya sudah emel Nurulatiki :-)

    BalasPadam
  16. Milanhawkin, boleh tinggalkan emel kat sini. Nanti saya akan emelkan maklumat lanjut untuk dapatkan cerpen ni.

    BalasPadam
  17. Nuha life, sila tinggalkan emel kat sini juga ye. Nanti saya akan emel.

    BalasPadam
  18. sy nk jugak. email sy: miss.huda1995@yahoo.com

    BalasPadam
  19. lurun namzar, saya sudah emel.

    BalasPadam
  20. Haslina@DC, sila tinggalkan emel kat sini utk saya hubungi ye. tq :-)

    BalasPadam
  21. nama 'tiada nama/anonymous', sila tinggalkan emel. tak perlu bayar :-)

    BalasPadam
  22. hai Adinda Baizura Mazlan, nama awak sama dengan kat fb. dah mesej kat fb kan hehe

    BalasPadam
  23. miss.huda1995, saya sudah pm :-)

    BalasPadam
  24. Nk jgk no_rule03@yahoo.com

    BalasPadam
  25. Pengumuman: Cerpen Tak Perasan Cinta ini sudah kehabisan stok. Harap maklum. Kepada yang sempat mendapatkannya, tunggu saya pos ye. Dan kepada mereka yang saya minta emel, boleh la bagi emel dgn segera. :-)

    BalasPadam
  26. saya nak..huhu..buleh emelkan? miss.khaulah@gmail.com

    BalasPadam
  27. nak cerpen ni. emel saya lynxerra_bada@yahoo.com.
    tqvm

    BalasPadam
  28. ok. sudah emel kpd JadedJade, Lynxerra & jaa :-)

    BalasPadam
  29. nak jugakk! !! nrl.asyiqin7@yahoo.com

    BalasPadam
  30. ok. sudah emel Nurul Asyiqin :-)

    BalasPadam
  31. mau juge^^ tq,.

    wanbiena@gmail.com

    BalasPadam
  32. ok, sudah emel Wan Ruzana :-)

    BalasPadam
  33. Nak juga iera.cuteyworld@gmail.com

    tqvm :)

    BalasPadam
  34. Salam..sy nk jugak..
    email:penakelsarray@rocketmail.com

    -ila-

    BalasPadam
  35. saya nak jugak...email hhana128@hotmail.com

    BalasPadam
  36. iera, sudah pm saya di facebook kan? saya sudah reply di sana :-)

    BalasPadam
  37. miss shashiey, sila tinggalkan emel. nanti saya akan emel maklumat lanjut.

    BalasPadam
  38. saya sudah emel kpd penakelsarra & hhana128, sila reply ye :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya nak jugak email kepada mdyatimyosita@gmail.com...tq

      Padam
    2. ok, saya sudah emel maklumat lanjut kpd Yosita :-)

      Padam
  39. Saya nak jugak...email gjah8323@yahoo.com

    BalasPadam
  40. macam best jee sinopsis ini. nak jugalah. emel kepada asnidamohamadsaad@yahoo.com

    BalasPadam
  41. hana nak jugak... ni emel hana--->mylovelive.hana@gmail.com

    BalasPadam
  42. Assalamualaikum
    Sy nk jugak hehe
    Email faridahnurulyuyui@gmail.com
    Terima kasih 😊😊😊

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam Faridah. saya sudah emel. Hari ini adalah penghantaran terakhir utk cerpen Tak Perasan Cinta ini. Jika ada yang masih mahukan cerpen ini, tunggu saya reprint pd masa akan datang.

      Padam
  43. saya nak juga...email aima_manda@yahoo.com
    terima kasih

    BalasPadam
  44. Nak cerpen ni email starbella75@gmail.com

    BalasPadam
  45. Minta maaf ya JM Rinz, stok cerpen sudah habis. Tunggu saya reprint pada masa yang akan diberitahu kelak ya:-)

    BalasPadam
  46. salam ikha..akak nk jgk la cerpen ni...alynms@ymail.com.tq

    BalasPadam
  47. tinggalkan emel Aisya Lieza ya :-) saya akan hubungi nanti.

    BalasPadam
  48. status: dalam proses reprint. kepada sesiapa yang masih berminat untuk mendapatkan cerpen versi cetak ini, sila tinggalkan nama, alamat dan no tel ke emel saya, az_lavender@yahoo.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada lagi kah akk?? aisyadamiaqaisarq@gmail.com :)

      Padam
    2. saya sudah emel Aisya Lieza

      Padam
  49. saya nak jugak...

    BalasPadam
  50. salam... akak saya nak jugak.... yayumiszpanda@yahoo.com

    BalasPadam
  51. Yasmin, hantar nama, alamat & no tel ke emel saya atau tinggalkan emel kat komen, nanti saya akan hubungi.

    BalasPadam
  52. saya nak cerpen ni.. reihan_ruslan@yahoo.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. sudah emel maklumat lanjut kpd cik han

      Padam
    2. terima ksh Noraz Ikha ..
      dah smpai dah pun :)

      Padam
    3. sama-sama. selamat membaca ye :-)

      Padam
  53. saya nak jugak! lemonchumel@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. sudah emel maklumat lanjut kepada cik lemoren

      Padam
  54. Shiekien, sila hantar nama, alamat & nombor telefon ke emel saya.

    BalasPadam
  55. saya nak jugak..ada stok lg x???
    sy dh email.. kalo ada stok ada la rezeki..kalo x der, kena trima ngan redha walaupon sedey x dpt..uhuk

    BalasPadam
  56. Nurul, boleh saja. Saya sudah balas emel :-)

    BalasPadam
  57. salam..nak juga boleh... permata2311@gmail.com

    BalasPadam
  58. Sy pun mahu juga....ayue_raihayue@yahoo.com

    BalasPadam
  59. Blh emelkan unt saya azainimohd@gmail.com

    BalasPadam
  60. nk juga bleh..nie emel saya.. fareeza.fadzilah@yahoo.com

    BalasPadam
  61. Saya nak jugak, boleh? Ini emel saya: wnmfarahfarisha@gmail.com

    Terima kasih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sila tengok emel juga ya Shauqatul Wardah

      Padam
  62. nak cerpen ni nork2010@yahoo.com

    BalasPadam
  63. sy nk juga boeh? tq.. reyhan_na@yahoo.com

    BalasPadam
  64. Saya nak fadzjohan@gmail.com

    BalasPadam
  65. ehem...

    nk jugak blh x???.. heeeeeeeeeeee :)

    princess_darkness1987@yahoo.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. sila tengok emel ye dan balas secepat mungkin kerana saya akan buat penghantaran kepada yang telah memberi alamat pada hari esok, 9 julai 2013.

      Padam
  66. Nak jugak..boleh..:))

    puterililinz@gmail.com

    BalasPadam
  67. saya nak juga..boleh x?
    sya126@yahoo.com

    BalasPadam
  68. nak jugakkk cerpen ni...
    mulangirl81@gmail.com

    BalasPadam
  69. Assalamualaikum...sy nak jgak cerpen ini...
    boleh lagi ke??
    nor_libzgirl90@yahoo.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam saudari norma yusof.
      sudah mesej di facebook kan? hehe... tunggu sy pos ye. tq.

      Padam
  70. ehem2..datang tengok contoh..kikiki

    BalasPadam
  71. Sis. . Nak jugak. . .yoe_nie2001@yahoo.com

    BalasPadam
  72. Masih avail tak?
    My email:- airinacomei@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya, masih lagi. saya dah emel airina, buka emel ya.

      Padam
  73. wah. teringin nak baca. jika masih ada, boleh saya dapatkan cerpen ni?

    ezzati.tarmidi@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh saja ezzati. sila tengok emel ye :-)

      Padam
  74. Salam .. kalau masih ada lagi , nak jgk yerr .. :)
    email -- anisliyana541@yahoo.com

    BalasPadam
  75. Nak juga,emel saya,nazihah5087@gmail.com

    BalasPadam
  76. Saya nak juga, email saya qasih.khalif@gmail.com, terima kasih.

    BalasPadam
  77. Erk.. adalah saya terlambat? Nk juga sis. Email saya: wowewin@yahoo.com

    thanks in advance darling.

    -wina-

    BalasPadam
  78. Boleh lagi ke Cik penulis nak dapatkan novel ni..
    Ni email saya ya...

    fatonahhairil@yahoo.com

    Tk. (:

    BalasPadam
  79. Boleh tak dapatkan novel ini? Emel : shal_bajuri@yahoo.com

    BalasPadam
  80. boleh saja shal_bajuri. sila check emel ye.

    BalasPadam
  81. kak..boleh dptkan lg x novel nie?e-mel:yatie_cutee@yahoo.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. hidayati, sila beri maklumat diminta dalam emel yg saya hantar ye.

      Padam
  82. Akak..boleh dpt lagi ke novel nie..klu ada lagi boleh x akak send ke emel saya: giegie_usman@y.c

    BalasPadam

  83. Saya pun nak juga......blh ke? Emel saya ayurosli1969@gmail.com

    BalasPadam
  84. salam...cerpen nie masih ada tak???kalaw ada sy nak la...
    blh tak send kat email saya nie..
    edrin91@gmail.com

    BalasPadam
  85. Sudah hantar kepada ayurosli & edrin.

    BalasPadam
  86. slm kak..kalau crpen ni masih ada..boleh tak emailkan kt email saya...email saya; nurainiudai@gmail.com

    BalasPadam
  87. saya sudah emel kepada nurain

    BalasPadam
  88. Sye nak jugak cerpen nie odah_28@yahoo.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya sudah emel kepada sOdah Majid. Selamat membaca.

      Padam
  89. Nk jgk cerpen ni :)
    rinafatin@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya sudah emel kepada Rina Fatin. Selamat membaca.

      Padam
  90. Sis,
    err...kalau cerpen ni masih ada, saya nak juga, mohon emelkan ke zrmohd@yahoo.com.
    Terima kasih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya sudah emel kepada Zuri. Selamat membaca. :-)

      Padam
  91. saya nk juagak.fiqah99_04@yahoo.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya sudah emelkepada Iqa ya. Selamat membaca dan semoga terhibur.

      Padam
  92. Balasan
    1. Okey, saya sudah emelkan ye. Selamat membaca dan semoga terhibur.

      Padam
  93. iz_ilyani@yahoo.com.my saya Nk cerpen.ni..hihi..tq

    BalasPadam
  94. Salam ada lg tak stok cerpen.blh tak email ieinanizam@gmail.com
    Tq.

    BalasPadam
    Balasan
    1. start Februari, cerpen ini sudah tidak diberikan lagi kerana cerpen ini sudah dimasukkan di dalam mini novel Alahai Siti Idora. Kalau berminat untuk membeli mini novel Alahai Siti Idora berserta bonus cerpen Tak Perasan Cinta, boleh hubungi saya di facebook 'Noraz Ikha' atau emel az_lavender@yahoo.com. Harganya cuma RM12.

      Padam