Jumaat, 1 Februari 2013

Hai, kawan-kawan! Yoyoyooo

Assalamualaikum kawan-kawan!
Jangan ada yang terkejut pulak ya bila saya update post dekat sini. Sebabnya saya memang jarang sangat update berkaitan diri saya di dalam blog saya ni. Biasanya saya cuma update cerpen dan novel sahaja. Tapi tiba-tiba hari ni, saya teringin pula hendak berbual-bual di sini. Jadinya tak ada la blog ni nampak macam terlalu skema kan? Bosan la skema-skema ni. Tak suka.. tak suka... no.. no... okay! Hehehe.....

Apa ya yang saya nak cerita ni? Ha... korang nak tahu cerita tentang apa? Okay la, kita start dengan perkembangan terbaru diri saya. Ceh... ni bukan bajet artis popular tau... no.. no.. Sebenarnya saya sudah lama tak menulis cerpen atau novel ni. Tak tahu la boleh menulis lagi ke tidak kan. Sedih... sedih... ni la padahnya bila kita stop menulis terlalu lama. Lama-lama sindrom kemalasan akan melanda kita. Harap-harap bila saya rajin update blog ni dengan post seperti ini, akan datang la mood saya untuk mengupdate novel-novel saya yang dah lama tertangguh tak tersambung tu kan. 

Rindu sebenarnya mahu menulis. Jadi saya mulakan mood menulis dengan update blog ni terlebih dahulu. Teringat cerita bertajuk Anak Panah Cinta yang baru sahaja sampai bab 6. Cerita Mencari Yang Pertama yang baru sampai bab 1, Cerita Sudikah Kau Terima? pun baru sampai bab 1... dan banyak lagi cerita yang baru sampai bab2 awal. Insya-Allah saya akan sambung semua cerita-cerita itu. 

Sudah cukup lama saya berehat. Enjoy sana enjoy sini sampai  terabai penulisan. Lepas ni akan cuba ruangkan masa untuk menulis. Chaiyookkkk... Cakap kat diri sendiri, "Jangan malas-malas lagi tahun ni, wahai Noraz Ikha!!"

Azam tahun 2013 ni, saya mahu keluarkan karya saya. Satu naskah pun jadi la. Sama ada kompilasi cerpen atau novel. Tungguu.... doakan saya tau! Sayang korang semua yang selama ni sudi menyokong saya dari belakang. Love... muah! muah!!

Okay, sampai kita bertemu lagi pada post yang akan datang. Semoga cepat la sawang dekat blog ni hilang. :-) Papaiiii...... <3 br="">


4 ulasan:

  1. sayang...sayang~ kau sudah berubah lalala, tetiba teringat lagu alif aziz.

    BalasPadam
  2. hehehe.... sayang.. sayang... sayang.... menyanyi ni

    BalasPadam
  3. assalam.ikha..cm ne leh jmpe blog sy?kita kenal masa form 6..siapa sy?..hehe

    BalasPadam
  4. Adawiah..ingat??tp upper six masuk kelas pertama

    BalasPadam